LES MILLS SMARTBAR – SET

392.00

ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

Qty:
Compare

Περιγραφή

Μέχρι τώρα, οι ομάδες που προπονούνταν με όργανα γυμναστικής αργούσαν να κινηθούν. Η παλαιάς τεχνολογίας μπάρα έγινε για εκείνους που είχαν τα πόδια τους σταθερά στο πάτωμα. Το σύστημα Smartbar έχει βάλει ένα τέλος σε αυτό.

Τώρα οι χρόνοι μετάβασης ελαχιστοποιούνται και οι χρόνοι προπονήσεων μεγιστοποιούνται . Σαν την SmartBar δεν είχε ξανάδημιουργηθεί κάτι παρόμοιο. Συνδυάζοντας την εργονομική σχεδίαση με ισχυρή και ανθεκτική κατασκευή, είναι ένα όργανο γυμναστικής της υψηλότερης ποιότητας.

Τα μοναδικά αναδιπλόμενα δόντια κάνουν τις μεταβάσεις στις πλάκες γρήγορες και απρόσκοπτες, επιταχύνοντας τη μετάβαση και βοηθώντας τους χρήστες να μεγιστοποιήσουν την προπόνηση τους.

Τα περιστρεφόμενα άκρα εξασφαλίζουν την ομαλή κίνηση, βελτιώνοντας τη μορφή και την υποβοήθηση της απομόνωσης των μυών.

Οι εργονομικές λαβές κάνουν τις πλάκες βάρους περισσότερο σαν αλτήρες. Είναι εύκολες στις λαβές τους έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να κρατήσουν πολλαπλά βάρη με πολλαπλούς τρόπους.

Υπάρχει επίσης η ευελιξία να αυξάνει το βάρος του σε μικρότερες αυξήσεις που ενθαρρύνει τους χρήστες να αυξήσουν την δύναμη τους. Δεν είναι μόνο για το fitness studio, η Smartbar είναι επίσης ιδανική για χρήση στο πάτωμα του γυμναστηρίου.