TRX FORCE Level 2 Suspension Training Course (Level 2) (FORCE-L2T)

225.00

ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

Qty:
Compare

Περιγραφή

Παλαιότερα προσφερόταν αποκλειστικά στους στρατιωτικούς.
Με αυτό το σεμινάριο και με την προηγμένη καθοδήγηση και τις cueing τεχνικές TRX μπορείτε να δώσετε στους πελάτες σας τις προπονήσεις που ζητούν με γνώμονα αποκλειστικά τα αποτελέσματα.
Με βάση το τι μάθατε από την πορεία σας στο level 1, μπορείτε τώρα να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στις θεμελιώδεις κινήσεις του TRX και να μάθετε νέες ασκήσεις που αναπτύχθηκαν από την άμεση συνεργασία μας με χιλιάδες στελέχη του στρατού χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες έρευνες πάνω στη λειτουργική προπόνηση.
Μετά την ολοκλήρωση, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
Εφαρμόσουν την προηγμένη καθοδήγηση και cueing τεχνικές ασκήσεις του μαθήματος. Ασκήσεις κλίμακας Suspension Training για να φιλοξενήσουν όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ασκήσεις επίδειξης από το Πρόγραμμα Tactical Conditioning Integrate, καθώς και να ενσωματώσετε ασκήσεις από το Tactical Conditioning Program σε προγράμματα κατάρτισης του πελάτη.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: Για να εγγραφείτε σε αυτό το επίπεδο(2), φυσικά, αυτό που απαιτείται είναι να έχετε λάβει προηγουμένως το Suspension Training Course (STC), Group Suspension Training Course (GSTC). Θα σας ζητηθεί να αποδείξετε τα στοιχεία βασικής γνώσης του TRX, στην αρχή του μαθήματος. Οι Prep Works θα σας αποσταλούν μέσω e-mail πριν από το μάθημα. CONTINUING EDUCATION CREDITS (CECS) AND COURSE QUALIFICATION Μετά την ολοκλήρωση ενός μαθήματος Suspension Training TRX FORCE, θα λάβετε μια ηλεκτρονική έκδοση της TRX αξιολόγησης σας, η οποία μπορεί να εκτυπωθεί για τα αρχεία σας και να εξαργυρωθούν για CECs. Ο αριθμός πάροχος και ο αριθμός των πιστώσεων που μπορούν να βρεθούν στην αξιολόγηση σας και εξαγοράζονται από την ιστοσελίδα του παρόχου FORCE Trainer Education