TRX SUSPENSION TRAINING COURSE

213.70

ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

Qty:
Compare

Περιγραφή

Μάθετε τις βασικές αρχές του TRX ® Suspension Training® και πώς να τις ενσωματώσετε στην καθημερινή προσωπική σας άσκηση.

Λεπτομέρειες προϊόντος:

Χάρη στην ευελιξία του TRX Suspension Training® έχεις ένα πολύτιμο εργαλείο άσκησης για κάθε πελάτη. Θα μάθετε πως να εκτελείτε σωστά και να καθοδηγείτε αποτελεσματικά το ασκησιολόγιο του Suspension Trainer, καθώς επίσης τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη για κάθε μυϊκή ομάδα. Επίσης θα μάθετε την μείωση και την αύξηση της έντασης κάθε άσκησης ώστε να μπορείτε αποτελεσματικά να την εφαρμόζετε σε κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αυτού θα πληρείτε τις προϋποθέσεις για να παρακολουθήσετε  σεμινάρια στο level 2.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αυτού θα είστε σε θέση:
Να εκτελείτε πάνω από 70 ασκήσεις Suspension Training.
Να αυξάνετε και να μειώνετε την ένταση της άσκησης για κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Να ελέγχετε την αντίσταση και τη σταθερότητα για κάθε άσκηση.
Να καθοδηγείτε και να διορθώνετε συχνά λάθη.
Να ρυθμίζετε και να χρησιμοποιείτε σωστά το TRX Suspension Trainer.
Να γίνετε μέλος στον επίσημο κατάλογο εκπαιδευτών της TRX.

Λίστα CEC:
Οι επαγγελματίες γυμναστές μπορούν να κερδίσουν CECs με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου TRX Suspension Training από τις ακόλουθες παγκόσμιες οργανώσεις: ACE 0.7, NASM 0.7, AFAA 5.5, AFLCA (CAN) 7.0, Can Fit Pro 4.0, NESTA 0.8, PTA Global 8.0, ISSA 7.0, IYCA 3.5, BCRPA 7.0, Fitness Australia 7.0, PA Australia 2.0, SkillsActive REPS 8.0, and REPS 9.0.(ACSM accepts ACE CECs)