Antigravity Yoga Trainer

H Βασιλική-Μπέσυ Τρίγκα, είναι επίσημη εκπρόσωπος του πρωτοποριακού συστήματος Forrest Yoga®, το οποίο και εισήγαγε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2008.

Έχει κάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Deree College και στο Durham University στην Μεγάλη Βρετανία. Η καθημερινή πρακτική της στη Yoga ξεκίνησε το 2000 κι αφού ολοκλήρωσε την βασική της εκπαίδευση, συμμετείχε με άριστες επιδόσεις σ’ ένα από τα πλέον απαιτητικά προγράμματα Yoga Teacher Training στον κόσμο. Σπούδασε το σύστημα Forrest Yoga® δίπλα στην κορυφαία Ana Forrest, η οποία και την παρότρυνε να το φέρει και να το διαδώσει στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκε πάνω στην AntiGravity Aerial Yoga στη Νέα Υόρκη (2011) και ολοκλήρωσε στο Λονδίνο το “Advanced Forrest Yoga Teacher Training”(2013).

Η πολυετής εμπειρία της και ο τρόπος διδασκαλίας της την έχουν αναδείξει σε μία από τις κορυφαίες στο είδος της. Έχει συμπληρώσει σχεδόν 14,000 ώρες διδασκαλίας, ενώ έχει διδάξει σε πάνω από 20 διαφορετικούς χώρους άσκησης και χώρους εναλλακτικών σεμιναρίων.

Τον Δεκέμβριο του 2009 η Μπέσυ ίδρυσε την σχολή All in Yoga και από τον Αυγούστο του 2014 είναι υπεύθυνη στο τμήμα Yoga της μεγάλης αλυσίδας γυμναστηρίων Golden Gyms στην Αθήνα. Είναι Presenter σε πολλές σχολές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και έχει διδάξει σεμινάρια και μαθήματα στη Νέα Υόρκη στο ‘Om Factory, NYC’.